Polar M200 sporthorloge

Polar introduceert sporthorloge voor hardlopers


polar_logo_with_tagline_cmykDe Polar M200 is de nieuwste aanwinst uit de fabriek van deze sporthorlogemaker. Dit nieuwe en mooi geprijsde sporthorloge is er speciaal voor de hardlopers. Zowel beginnende en gevorderde hardlopers.

Polar M200

Het horloge is waterdicht, bevat GPS en een optische hartslagmeter. Net als de grotere broer, de M600. De wearable houdt natuurlijk ook allerlei activiteiten voor je bij zoals je slaap, calorieën en de stappen die je dagelijks zet. Daarnaast kun je notificaties van je smartphone op je M200 aflezen. Dankzij de geïntegreerde GPS word je snelheid en afstand bijgehouden en hij is ook nog eens waterdicht. De M200 moet het zo’n zes uur hardlopen met hartslagmeting kunnen volhouden.

Zo op het eerste gezicht lijkt hij vrij groot. Voor mijn kleine polsen zou dit wel eens te groot kunnen zijn. Tijd om te testen dus.

Smart coaching en Polar Flow

De M200 wordt tevens geleverd met Smart coaching en Polar Flow. Je krijgt dan tijdens je training motiverende feedback. Tevens kun je kiezen uit een aantal hardloopschema’s opgesteld door Polar. Met de app Polar Flow kun je altijd en overal je statistieken bekijken van je trainingen, activiteit en slaap.

Aan het trainen voor 5 km, 10 km, een halve of een hele marathon? Ontvang gratis een persoonlijk en op jou aangepast hardloopschema dat geschikt is voor jou en je doelen

Mooie prijs!

De Polar M200 is gericht op hardlopers die niet de hoofdprijs willen betalen voor een sporthorloge maar er wel één om de pols willen die makkelijk in gebruik is en in vele kleuren te bestellen is. Voor €149,- kun je er één aan je pols hebben.

Waar kan ik de Polar M200 vinden?

Dit horloge is nog niet leverbaar maar al wel vast via deze site te reserveren voor €149,-.

Polar Flow
Polar Flow
Developer: Polar Electro
Price: Free

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *