shirt

Hexoskin Smart: een slim shirt met ingebouwde hartslagmeter


uvmhk5zo_400x400Iedereen kent de hartslagmeter wel. Deze is er als band om je middel, ingebouwd in je smartwatch of je fitnesstracker maar er is ook een kledingstuk met een hartslagmeter op de markt. De Hexoskin Smart heet het kledingstuk en is een echte wearable die nog veel meer in huis heeft.

Hexoskin Smart

Hexoskin maakt al geruime tijd zogenaamde biometrische shirts. In eerste instantie voor astronauten maar nu zijn er ook slimme shirts voor de ‘gewone’ mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Via sensoren in deze shirts wordt informatie over je gezondheid bijgehouden zoals je hartslag, beweging en ademhalingsfrequentie. De nieuwe Hexoskin Smart doet dit ook en meet daarnaast onder andere de intensiteit van je workouts, het aantal verbrande calorieën, vermoeidheidsniveau en de kwaliteit van je nachtrust. Dit shirt is dus een echte alleskunner en maakt je hartslagmeter en fitnesstracker overbodig.

Nieuw aan deze shirts is het feit dat ze de gegevens kunnen synchroniseren met je smartwatch, GPS-horloge en je favoriete fitness-apps zoals Strava, Runkeeper, Runtastic, Endomondo of MapMyRun. Voor de professional zoals coaches maar ook voor de wielerenthousiast, iedereen die meer wil weten over zijn/haar workouts, gegevens wil analyseren en gezonder wil worden, is dit shirt een musthave in de kledingkast.

Waar kan ik de Hexoskin vinden?

De nieuwe Hexoskin Smart is hier te pre-orderen en kost zo’n €300,- inclusief verzending. Om de pijn te verzachten, kun je je losse hartslagmeter en fitnesstracker weer op Marktplaats zetten.
Hexoskin
Hexoskin
Developer: Hexoskin
Price: Free
Hexoskin
Hexoskin
Developer: Carré
Price: Free

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *