Een shirt met ingebouwde hartslagmeter voor €29,99 1


decathlon_logoHerinner je de Hexoskin Smart nog? Begin deze maand schreef ik over dit supersonische biometrische shirt met ingebouwde hartslagmeter waar je zo’n slordige €300,- zal moeten neerleggen. Dat kan goedkoper, hoor ik je denken. En ja, dat kan goedkoper!

Shirt met ingebouwde hartslagmeter

Het is weer de Franse sportwinkelketen Decathlon die voor minder dan €30,- drie shirts aanbiedt met ingebouwde hartslagmeter. Je kunt er een shirt met korte mouwen, een shirt met lange mouwen en een mouwloos shirt bestellen. Je ziet op de grijze variant hieronder twee drukknopen op de borst. Hier klik je de nog apart te bestellen Hartslagontvanger Cardio Smart Kalenji in en je kunt meteen gaan sporten.

Volgens een aantal reviewers van de shirts zijn er ook andere hartslagmeters op te klikken. Voordeel is natuurlijk dat je het met één accessoire aan je lichaam minder kunt doen, daarnaast heb je ook geen last meer van afzakkende riemen.

Twee protocollen

Deze hartslagontvanger heeft ondersteuning voor zowel ANT+ als Bluetooth. Dit zijn 2 verschillende protocollen waarbij ondersteuning voor beide als voordeel heeft dat je het apparaat tijdens het sporten kunt gebruiken in combinatie met andere apparaten, zoals een sporthorloge, een tablet of smartphone met sportapplicaties zoals bijvoorbeeld Endomondo.

Waar kan ik de shirts bestellen?

De shirts zijn geschikt voor mannen maar grijs of zwart zal een vrouw ook niet misstaan. Ik ben benieuwd wie van de lezers al ervaring heeft met deze producten. Laat je reactie hieronder achter. Dank!

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Een shirt met ingebouwde hartslagmeter voor €29,99