Polar

De Polar M600: nieuwe GPS-sportwatch met Android Wear


polar_logo_with_tagline_cmykPolar, maker van sporthorloges, heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd, de M600. Dit nieuwe sporthorloge is waterdicht en bevat een optische hartslagmeter. De meting van deze hartslagmeter vindt namelijk plaats via zes led-lampen. Verder draait het op Android Wear, en kan het diverse activiteiten bijhouden en analyseren.

Polar M600

De Polar M600 combineert het gebruiksgemak van Android Wear en de sportfuncties van Polar tot een mooie nieuwe sportwatch. Waar je ook bent, thuis of op het werk, de M600 houdt 24/7 je activiteit bij: aantal stappen, afgelegde afstand, calorieverbruik, duur en kwaliteit van je slaap. Dankzij de geïntegreerde GPS word je snelheid, afstand en route ook bijgehouden. Je kunt je smartphone dus thuislaten. De Polar M600 bevat, de eigen Polar-technologie voor hartslagmeting vanuit de pols. Trainen is volgens Polar dan ook erg handig en gemakkelijk: Doe het bandje strakker en je bent klaar om te trainen. De nieuwste telg van Polar heeft ook een best lange batterijduur van 2 dagen.

Aan het trainen voor 5 km, 10 km, een halve of een hele marathon? Ontvang gratis een persoonlijk en op jou aangepast hardloopschema dat geschikt is voor jou en je doelen.

Smart coaching

Smart coaching laat zien hoe actief je op een dag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen. Na een training krijg je motiverende feedback en vertelt het wat het effect is geweest van je trainingssessie.

Polar Flow

Polar Flow is een app, beschikbaar voor iOS en Android. De M600 is gekoppeld met deze app zodat je altijd en overal je statistieken kunt bekijken zoals geavanceerde analyses van je prestaties in de vorm van grafieken en statistieken, je voortgang op de lange termijn. Het biedt dus een online weergave van je training, activiteit en slaap. Door het bijhouden van deze activiteiten, kun je je prestaties analyseren en meer/beter resultaat behalen.

Waar kan ik de Polar M600 vinden?

Deze sportwatch is compatibel met telefoons met Android en iOS, kost €349,90 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Polar Flow
Polar Flow
Developer: Polar Electro
Price: Free

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *