lunchbox

Hoe de gewone broodtrommel een slimme lunchbox werd


logoJe lunch voor op het werk bereiden, het kost nogal eens wat moeite. Soms sla je het over en haal je een ongezonde snack in de kantine of rij je onderweg even langs de benzinepomp om een broodje bal mee te nemen. Dit is vaak ongezonder dan dat je het zelf maakt en het kost ook nog eens stukken meer. Wil je een gezonde lunch meenemen maar niet teveel hoeven na te denken over het aantal calorieën? Dan is de slimme lunchbox, Prepd Pack, misschien wel iets voor jou. Oja, er zit ook een app bij!

Prepd Pack

De planning en voorbereiding van je lunch, het bijhouden van de voedingswaarde van je lunch, Prepd Pack en de bijbehorende app doet dat allemaal even voor je. Zo wordt het voorbereiden van je lunch leuker, aldus Prepd. Wel, een stuk interessanter wordt het zeker want deze trommel kun je eigenlijk geen broodtrommel meer noemen. De lunchbox is fraai vormgegeven met bamboe aan de buitenkant, binnenin is het opgebouwd uit een modulair systeem van containers dat tevens magnetisch bestek herbergt. De bakjes in het modulaire systeem zorgen ervoor dat je niet teveel meeneemt, dat later weer in de prullenbak verdwijnt (‘Toedeledokie’). Zo is er sprake van minder verspilling.

App met recepten

De app bevat een boodschappenlijstje gecombineerd met vele gezonde recepten, ontwikkeld door chefkoks en voedingsdeskundigen. Deze gerechten passen precies in de bakjes in het modulaire systeem. De voedingswaarde van je lunch wordt in de app bijgehouden. Zo weet je precies wat je aan calorieën binnen hebt gekregen. Een mooi voorbeeld dus van healthy living.

Prepd_Health_Kit_2_00_Square_1024x1024

Wat kost dat dan?

De Prepd lunchbox is begonnen als Kickstarter-project en na een succesvolle start kunnen de eerste slimme lunchboxen voor $ 60,- in oktober uitgeleverd worden. In de Prepd-store zijn verder accessoires als extra bakjes, eetstokjes en een mooie hoes te koop. De apps worden deze maand in de Play Store en App Store gelanceerd.

Bron: 1, 2

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *