Over Everybody Healthy


Waarom Everybody Healthy?

20161006-claudia-rahanmetan-040-vierkantEverybody Healthy is opgericht door mijn persoon, Claudia Rahanmetan. Dit heeft wat voeten in de aarde gehad. Ten gevolge van een (bijna) bore-out ben ik genoodzaakt geweest op zoek te gaan naar mijn talenten, passies en drijfveren. Deze zoektocht heeft heel wat gepieker, ongeduld maar ook nieuwe inzichten opgelevert.

Eigenlijk was het mijn Twitter-bio die mij heeft doen inzien dat ik al die tijd wel al wist wat ik wilde, wat ik het allerleukst vond om te doen. Het was alleen al die tijd niet helder.

Everybody Healthy

Gezond met gadgets

In deze periode is Everybody Healthy geboren met als doel mensen in te lichten over gezond(er) leven met behulp van je smartphone en gadgets (Quantified Self). Deze laatste twee komen aan bod omdat ze je prima kunnen helpen een gezonde leefstijl te beoefenen. Of het nu om lekkere, gezonde recepten gaat, informatie over mindfulness of een app die je helpt met je eerste 5 kilometer hardlopen. Ik geloof oprecht dat iedereen zijn oude normen en waarden overboord kan gooien en gezond en gelukkig kan leven mits je maar wilt. Everybody healthy!

To keep the body in good health is a duty… otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear. Boeddha.

Heb je nog vragen of wil je bloggen voor Everybody Healthy? Kijk dan even op deze pagina.