planten

Waarom planten goed zijn voor je gezondheid


logo1Kamerplanten zijn goed voor je gezondheid, meerdere onderzoeken hebben dit aangetoond. Planten zuiveren onder andere de lucht en ze dragen bij aan een goed gevoel wat weer een positief effect heeft op lichaam en geest. In dit artikel leggen we uit waarom ze goed zijn voor je gezondheid en laten we de nieuwe magneetpotjes van Plantje.nl zien. Kun je het meteen thuis uitproberen.

Een plant biedt veel voordelen

  • Planten verhogen de luchtvochtigheid en verminderen de aanwezigheid van stof, waardoor wij 30% minder kans hebben op verkoudheden en sufheid. Ook is een hoge luchtvochtigheid goed voor onze huid, deze zal minder snel uitdrogen.
  • Planten zuiveren de lucht waardoor we minder hoofdpijn kunnen krijgen.
  • Planten dragen bij aan een goed gevoel. Ze zorgen dat je rustiger wordt en dit kan een goede uitwerking hebben op je bloeddruk en stress.
  • Planten zetten door fotosynthese CO2 om in zuurstof. Een paar planten doen dit vooral ’s nachts, wat een gunstige werking heeft op de slaap.

Plantje.nl

Plantje.nl is al jaren de grootste online plantenwinkel van de Benelux. Je kunt hier online allerlei soorten en maten planten kopen, voor jezelf of als cadeau voor een ander. Laat dus eens een plantje bezorgen in plaats van een bloemetje. De planten komen rechtstreeks bij een tuinderij of kwekerij vandaan en zijn dus vers en verkeren in topconditie. Dit in tegenstelling tot vele planten die al dagen of weken in een winkel of tuincentrum staan. Daarnaast hanteert Plantje.nl, zo zeggen ze zelf, prijzen die beneden de prijzen in de winkels en tuincentra liggen.

Magneetpotjes

Nieuw bij Plantje.nl zijn de magneetpotjes. Erg leuk om bijvoorbeeld je kamer, werkruimte, de keuken of slaapkamer mee te versieren. Deze potjes zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals onder andere het thema verkeersborden en social media. Door het magneetmechanisme kan het potje opgehangen worden maar ook rechtop worden neergezet. Welke potje je thuis krijgt gestuurd blijft een verrassing. Als je ze in huis wil hebben dan kun je ze hier bestellen. Je kunt dan meteen 3 mini cactussen in blisterverpakking mee bestellen. Dat fleurt je huis meteen op en het is nog gezond ook!

6147_9_image

Bron: 1, 2

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *