groenten

Groenten vermomd als frieten


groentefriet-logoOp het Instagramaccount van Wilma van Raamsdonk kwam ik een product tegen die ik graag met jullie wil delen. Het gaat om Groentefriet, gezonde frietjes dus. Tijd voor een patatje gezond!

Slim alternatief

Wat wil je nog meer? Lekkere frietjes eten die in werkelijkheid door het leven gaan onder als groenten en kruiden! Groentefriet heet het en het bevat vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen. Vezels zijn belangrijke stoffen voor een gezonde spijsvertering, aldus Groentefriet. Ze zorgen er ook voor dat de koolhydraten langzamer als bloedsuiker in het bloed worden opgenomen. Meer info over de ingrediënten vind je hier.

Met één portie Groentefriet krijgen kinderen al 54 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels binnen en volwassenen 32 procent.

groentefriet-zak

Recepten en bereidingswijze

Weet je niet wat je met je zak Groentefriet aan moet? Op de website staan een aantal leuke recepten. De bereiding vindt plaats in de (hetelucht)oven, friteuse of airfryer.

Waar kan ik Groentefriet vinden?

De friet ligt bij verschillende supermarkten in het schap. Op de website van Groentefriet kun je zien waar je terecht kunt.

Groentefriet, het lijkt mij een gezond alternatief voor de geijkte en ongezonde frietjes. Hebben jullie er al ervaring mee?

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *