wintercollectie

Nieuwe wintercollectie ‘Running’ bij Decathlon


decathlon_logoHet begint alweer behoorlijk koud te worden. Voor de hardlopers onder ons is dit het moment om de winteroutfit tevoorschijn te halen. Tenminste, als je een winteroutfit hebt. Ik zal deze nog moeten aanschaffen. Tijd om eens een kijkje te nemen bij de wintercollectie van Decathlon.

Decathlon

Decathlon is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Momenteel is het de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Ze hebben in totaal 1085 winkels verspreidt over 30 landen.

Nieuwe wintercollectie

Inmiddels is de nieuwe wintercollectie Running ook binnen. Onder andere handschoenen, hoofdbanden en natuurlijk lekkere warme kleding kun je hier vinden. Een greep uit de nieuwe collectie:

Voor de heren kwam ik een mooi zwart naadloos shirt tegen voor €19,99. Het bevat geen zijnaden om irritaties zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast wordt zweet snel afgevoerd. Deze hardloopbroek voor heren past er mooi bij. Je kunt hem aan- en uittrekken zonder dat je je schoenen uit hoeft te doen. De dames kunnen voor €29,99 een roze winddicht jack aanschaffen. Het jack beschermt je nek en je heupen tegen de kou. Voor €4,59 kun je nog een warme hoofdband erbij doen.

Ik ga binnenkort in ieder geval even de winkel in om wat te shoppen. Je kunt natuurlijk ook op je gemak in de Decathlon-app een bestelling plaatsen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *