Train jezelf fit in 30 dagen


30-daagse-fitnessuitdaging_logoEén van de best gewaardeerde apps in de categorie ‘Gezondheid en fitness’ is ’30-daagse fitnessuitdaging’. Deze app zou je moeten helpen bij het verbeteren van je conditie, verbranden van vet en dus een betere gezondheid, geeft de ontwikkelaar aan. Aangezien de reacties erg goed zijn, heb ik de app even van dichtbij bekeken.

30-daagse fitnessuitdaging

Allereerst begin je met het invoeren van je gewicht, wat persoonlijke gegevens en taal- en spraakinstellingen. Dan kun je beginnen. De app bevat drie tabbladen: Uitdagingen, Instructie en Kalender. De uitdagingen zijn opgedeeld in verschillende trainingen voor je hele lichaam of onderdelen ervan. Elke training, in de app genaamd plan, is weer opgedeeld in niveaus: beginner, middelzwaar en geavanceerd. Elk plan duurt dus 30 dagen. Elke dag krijg je een aantal verschillende oefeningen te zien die je mag doen zoals jumping jacks, sit-ups, squats en lunges. Dit alles kun je dus thuis doen, een fitnessschool is niet meer nodig!

De 30-daagse fitnessuitdaging verhoogt de intensiteit van de oefeningen stap voor stap zonder de regels voor een goede work-out uit het oog te verliezen. Zo kun je probleemloos elke dag blijven trainen. Blijf in vorm en verlies gewicht met de 30-daagse fitnessuitdaging.

De oefeningen

Per oefening krijg je te horen en te zien hoeveel keer en hoe lang je de oefening moet doen. Er staat ook een uitgebreide beschrijving bij over hoe je de oefening moet uitvoeren en wat je er precies mee traint. Daarbij beweegt het plaatje erboven ook zodat het niet mis kan gaan eigenlijk. Als het toch nog niet duidelijk voor je is, kun je op het video-icoontje klikken en op YouTube een uitgebreide video van de oefening bekijken. Tussen elke oefening kun je even rusten.

Als je dan klaar bent met jouw dagelijkse training, kun je deze opslaan en delen via een app naar keuze. Je ziet ook meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe lang je erover gedaan hebt. Onderaan geef je aan hoe je je voelt, moe of kiplekker. Zo ga je dagelijks je training volgen totdat je de 30 hebt gehaald. Dan kun je eventueel weer verder gaan met een zwaarder niveau. Deze app biedt ook ondersteuning voor Google Fit zodat je de gegevens onderling kunt synchroniseren.

Instructie en Kalender

Bij Instructie kun je alle oefeningen per lichaamsonderdeel onder elkaar weergegeven terugvinden. Verder is er een (wetenschappelijke) uitleg over de voordelen van de app en dat is het verbranden van vet en het kweken van spiermassa. Uiteraard zie je in de kalender hoe ver je bent, hoe de oefeningen verliepen, je gewicht en nog wat statistieken.

Als je dan ook nog notificaties in heb gesteld, kun je er niet meer omheen. Elke dag vet verbranden en spieren kweken. Daarnaast ga je ook beter in je vel zitten. Goed voor lichaam en geest dus. Succes met trainen!

Waar kan ik 30-daagse fitnessuitdaging vinden?

Fitnessuitdaging in 30 dagen
Fitnessuitdaging in 30 dagen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *