Journey

Schrijf alles van je af met Journey


unnamedAls je veel piekert, kan het wel eens helpen om je zorgen en problemen van je af te schrijven. Vroeger hadden we daar zo’n mooi boekje met kaft voor: een dagboek. Nu is er Journey. Deze app is onder andere beschikbaar voor Android, Mac, Windows en Chrome en voor mij een al een bewezen uitkomst. Al het gepieker maar ook vakantiefoto’s, notities en screenshots van belangrijke dingen sla ik in dit digitale boekje op. Dat lucht op!

Journey – Diary, Journal (Beta)

Met Journey leg je al je dierbare momenten in je leven vast. Je kunt bijvoorbeeld je dagelijkse gedachten opschrijven, nuttige reisverslagen bijhouden of persoonlijke ervaringen van je af schrijven. Journey presenteert je leven in verschillende overzichten: een overzicht van al je momenten (met zoekfunctie), een agenda, een foto- en video-overzicht ’s en een atlas. Inloggen doe je met je Google-account zodat je gegevens op al je apparaten terug te vinden zijn.

Screenshot 2016-08-30 at 16.49.27

Nog meer mogelijkheden

Bij elk moment is een locatie, sticker, tag,  foto (ook 360° panoramafoto’s) of video toe voegen. Tevens is er ondersteuning voor de bewegingssensor in je smartphone, kun je het lettertype en -grootte instellen en de temperatuur toevoegen. Maar dat is nog lang niet alles…

  • Importeren/exporteren (ook als .DOCX)
  • Backup
  • Printen 
  • Instellen van herinneringen
  • Gegevens migreren naar een ander Google-account 
  • Nachtthema 
  • Beveiliging via een code of vingerafdruk
  • Journey Cloud (IFTTT)

Voor sommige van deze functies is wel een betaalde versie benodigd. Deze kost nu maar € 3,49 en is in de app te verkrijgen. Verder is er ondersteuning voor Android Wear, Markdown, synchronisatie met Google Drive en kun je je berichten publiceren naar verschillende sociale netwerken.

Waar kan ik Journey vinden?

Op deze website en onderstaande app stores:

Journey (Diary, Journal)
Journey (Diary, Journal)
Developer: journey.cloud
Price: Free

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *