Decathlon

Kijken, kijken en kopen bij Decathlon


decathlon_logoEen tijdje geleden ben ik naar de offline winkel van Decathlon geweest. Het was er druk en dan bedoel ik ook echt druk. Voor de pashokjes stonden rijen moeders en kinderen, verveelde vaders zaten op bankjes met hun smartphone in de hand. Opa’s keken verdwaald rond. En overal waar ik keek, waren er rennende kinderen te zien. Gelukkig heeft deze sportwinkelketen ook een mooie app (Android en iOS) waar ik op mijn gemak, vanaf de bank, mijn sportkleding kan inslaan.

Decathlon

Decathlon is een Franse sportwinkelketen die is opgericht in 1976. Momenteel is het de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Ze hebben in totaal 1085 winkels verspreidt over 30 landen. In deze winkels werken zo’n 70.000 medewerkers.

decathlon_banner

De app van Decathlon

Je kunt in de app de volledige catalogus bekijken en producten zoeken. De app bevat een sportpas met streepjescode waarmee je punten kunt sparen. Je kunt producten scannen, zoeken op categorie, een offline winkel zoeken, de voorraad van een artikel controleren, aanbiedingen bekijken en je profiel met onder andere je bestellingen inzien.

  • Scan een barcode (de streepjescode wordt automatisch gedetecteerd) of voer de productcode in
  • Controleer voor je bezoek aan de winkel of het product beschikbaar is
  • Bestel veilig de producten en laat de producten geleverd worden op een plek naar keuze

Er is voor ieder wat wils, dames, heren, kinderen, ja zelfs voor sportieve baby’s. Van kleding voor yoga, golf of hengelsport tot aan snorkelsetjes, verrekijkers, duikcomputers en eiwitrepen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Decathlon heeft het. En dit is dan allemaal in de app te bekijken en te bestellen. Voor mij is de keuze dan snel gemaakt, lekker shoppen vanaf de bank op de website. Durf je de uitdaging aan om de offline winkel te bezoeken? Doe dit dan niet op zondagmiddag.

Waar kan ik de app van Decathlon vinden?

Decathlon
Decathlon
Price: Free
Decathlon
Decathlon
Developer: Oxylane
Price: Free

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *