Endomondo

Maak iedereen jaloers met jouw Endomondo-work-out


EndomondoEndomondo, mijn favoriete sport-app heeft een leuke update gehad met de mogelijkheid om foto’s te delen met gedetailleerde informatie over je work-out. Andere apps hebben dit al, Endomondo nu dus ook (eindelijk).

Delen van je work-outs

Hard trainen is altijd fijn. Hoe leuk is het dan om je familie en vrienden jaloers te maken met jouw sportieve inspanningen? Met de sportapp Endomondo kun je al gegevens delen op Facebook, Google+ of op Twitter. Een voorbeeld zie je hieronder. Maar de data combineren met een foto is toch veel leuker?

Endomondo

Dit kan nu gelukkig en ook nog eens op verschillende manieren. Kies hiervoor je work-out die je wilt delen en klik dan op het deel-icoontje rechts bovenin. Dan kies je voor de optie foto en kom je in het scherm terecht waar je je gegevens kunt kiezen die je wilt delen. Allereerst zijn er verschillende achtergronden van Endomondo, maar je kunt ook een coole actiefoto van jezelf kiezen. Dan voeg je trainingsgegevens toe zoals een persoonlijk record, de afstand, de afstand met duur en tempo, de route, een tekst of de hoogte. Premium-gebruikers van de app kunnen hier ook kiezen voor het weer of hun hartslag tijdens de training.

Dan ben je klaar en kun je de vierkante foto met trainingsgegevens delen met wie en waar je maar wilt. De afbeelding wordt ook opgeslagen op je smartphone dus delen op een ander moment kan ook. Op deze manier kun je iedereen jaloers maken met jouw sportieve inspanningen van Olympisch niveau.

Waar kan ik Endomondo vinden?

Heb je Endomondo nog nooit geprobeerd? Dan kun je de app gratis gebruiken in de Play Store of de App Store. Je kunt ook een Premium-abonnement aanschaffen, waardoor je meer functies krijgt zoals trainingsschema’s en statistieken, De advertenties verdwijnen dan ook. Meer info hierover vind je hier.

Endomondo Hardlopen & Fietsen
Endomondo Hardlopen & Fietsen
Endomondo Sports Tracker
Endomondo Sports Tracker
Developer: Endomondo.com
Price: Free+

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *