afvallen

Afvallen en spiermassa creëren doe je met Mevo


Mevo_logoHoe handig zou het zijn als je één app op je smartphone hebt, waarmee je van alles kunt ‘loggen’ oftewel registreren zoals maaltijden die je nuttigt, je workouts, je stappen, de glazen water die je dagelijks drinkt? Wil je daarnaast ook afvallen en meer spieren kweken? Met Mevo, beschikbaar voor Android en iOS, is dit allemaal mogelijk.

Mevo – Weight Loss & Fitness

Mevo is een gezondheidsapp met drie profielen: afvallen, gewicht behouden en spiermassa vergroten. Alles wat jij op een dag eet, drinkt of beweegt kun je bijhouden in de app. Vervolgens worden de calorieën berekend die je hebt ingenomen en weer verbrand. Verder zijn er recepten, complete workouts, oefeningen en yoga-sessies in de app aanwezig. Natuurlijk is er ook een ingebouwde stappenteller die werkt met GPS via je smartphone. Mevo biedt ondersteuning voor Google Fit en Fitbit zodat je die gegevens kunt synchroniseren.

Get Mevotivated. Get Fit.

Om gemotiveerd te blijven is er ook een community waar je je ervaringen kunt delen met anderen die de app gebruiken. Hoe meer je registreert in de app hoe beter. Je kunt namelijk je beloningen krijgen waarmee je in de Mevo-shop producten kunt aanschaffen. Er zijn ook spelletjes en uitdagingen, alles om je te motiveren om je doelen te behalen. Deze alles-in-één-app biedt je dus allerlei mogelijkheden om af te vallen of gespierder te worden. Het enige dat je hoeft te doen is alles wat je eet, drinkt en beweegt te registreren in de app en gezonder te leven door verstandiger te eten en meer te bewegen.

Waar kan ik Mevo vinden?

Mevo is gratis te downloaden maar voor extra functies zul je deze in de app moeten aanschaffen.

MevoFit: Weight Loss & Fitness
MevoFit: Weight Loss & Fitness

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *